Diensten

Ervaar onze service

Als familiebedrijf gaan wij voluit voor uitstekende service. Ontdek wat we zoal voor u kunnen doen.

Onderhoud en herstelling

Een grondig onderhoud is niet alleen bepalend voor de levensduur van uw wagen, maar ook voor uw veiligheid. Uitgerust met de meest moderne technologiën, houden wij uw wagen in topconditie.

Nazicht keuring

We begrijpen allemaal dat de autokeuring nodig is maar niemand houdt er van om in de rij te gaan staan. Wij kennen als geen ander de valkuilen en kijken uw wagen grondig na zodat u tijd en kosten bespaart.

Airco-service

Een perfecte zichtbaarheid in de wagen tijdens vochtig weer én een heerlijk briesje tijdens warme dagen? Daar zorgt uw airco voor. De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het recyclen van de airco, vacumeren, druk beproeven, een lektest en opnieuw vullen met koudemiddel. Uw airco vullen we met plezier!

Wieluitlijning

Een goede wieluitlijning is belangrijk voor de stabiliteit van uw wagen en dus ook voor uw veiligheid. Met behulp van een computer en sensoren, stellen wij alles precies af zodat u zonder zorgen achter het stuur kan plaatsnemen.

Reparatie voorruit

Een barst in uw voorruit? Scherven brengen geluk, maar ze kosten wel geld. Daarom gaan we voor u op zoek naar de meest voordelige oplossing, zonder aan veilgheid en kwaliteit in te boeten.

Vervangauto

Moet u uw auto even bij ons achterlaten voor het onderhoud of een herstelling? Geen probleem! Wij zorgen graag voor een degelijke vervangwagen zodat u ongehinderd uw weg kan verderzetten.

Gratis vervangfiets

Woont u bij ons in de buurt en wil u de kosten van een vervangwagen uitsparen? Dan geraakt u zonder problemen thuis met één van onze vervangfietsen. Deze zijn niet alleen gratis, maar ook gezond!

Verkoop tweedehandswagens

Bij Garage Nuyttens vindt u een ruim aanbod tweedehands wagens aan zeer scherpe prijzen. Bekijk ons gamma op de website of kom langs voor een testrit. Niet gevonden wat u zoekt? Dan helpen we u graag zoeken naar uw droomwagen.

Haal- en brengservice

Als u geen vervangwagen nodig heeft of moeilijk vervoer kunt regelen terwijl je wagen binnen is voor een onderhoud of een herstelling, dan kan u beroep doen op onze gratis “haal- en brengservice”. We zetten zelfs klanten af aan hun werk en pikken ze op het einde van de dag terug op. Voor ons een kleine moeite. Voor de klant heel wat regelwerk uitgespaard. We hechten het grootste belang aan service en klanttevredenheid.

Voertuigdiagnose

Wanneer u problemen met uw wagen vaststelt, is een juiste diagnose de eerste stap. Garage Nuyttens beschikt niet alleen over jarenlange kennis over alle merken, maar ook over alle apparatuur om de oorzaak en oplossing te bepalen.

Trekhaken

Vertrekt u op vakantie en heeft uw auto nog geen trekhaak? Dan laat u de montage beter aan een specialist over. U kan bij Garage Nuyttens terecht voor de meest voordelige en betrouwbare installatie van een trekhaak op uw auto of bestelwagen.

Plaatsen parkeersensoren

Wanneer u eenmaal parkeersensoren hebt, vraagt u zich af hoe u het ooit zonder deed. Beschikt uw auto nog niet over deze optie? Kom dan langs naar Garage Nuyttens en wij installeren deze aan de beste voorwaarden voor u.

Onderhoud campers

Een camper is het vervoermiddel bij uitstek voor een avontuurlijke reis. Tenminste, als je geen autopech hebt. Garage Nuyttens onderhoudt uw camper zodat u zonder zorgen op reis kan vertrekken!

Stockage banden

Wanneer u tussen twee seizoenen uw banden bewaart, is het belangrijk dat dit in de juiste omstandigheden gebeurt. Bij Garage Nuyttens kan u uw banden kwijt: zo maakt u niet alleen plaats vrij, maar bent u zeker dat uw banden in optimale omstandigheden bewaard worden.

Offerte op maat

  • Carkits Parrot
  • Ruiten tinten
  • Cruise Control
  • Bolsloten
  • Verlichting bestelwagens